четверг, 9 мая 2019 г.









8.05.2019р. на базі ДНЗ №10 відбулось IV засідання ММО інструкторів з фізичної культури з теми: «Аналіз результативності впровадження інноваційних технологій в фізкультурно-оздоровчій роботі дошкільного закладу.»
Педагогами  був проаналізований вплив інноваційної технології «Школа розумного руху» на формування здоров’язбережувальної компетентності дітей дошкільного віку.
Про результативність впровадження орієнтовних рухових задачок за технологією О.П.Аксёнової «Школа розумного руху» в фізкультурно-оздоровчий процес закладу розповіли та показали елементи занять у відеозапису інструктор з фізичної культури НВК «ДНЗ-ЗНЗ» №9 Діденко Ю.В. та інструктор з фізичної культури ДНЗ №14 Марієнко Н.М.
З зацікавленням педагоги переглянули інтегроване заняття з патріотичного виховання з використанням елементів технології «Школа розумного руху». Інструктора з фізичної культури прийшли до висновку, що впровадження елементів такої технології, а саме рухових задачок  дасть змогу дітям відчути себе «господарем фізкультурної діяльності», «автором різних видів рухових вправ». Така технологія спрямована на збагачення рухового досвіду дитини, необхідного  і достатнього для повноцінного розвитку та якісної життєдіяльності.

Комментариев нет:

Отправить комментарий